Gemeente Gemeente Grobbendonk

Grobbendonk gaat voor zorgzame buurten en zoekt hiervoor contactpersonen!

Wij hebben reeds een mooie lijst opgemaakt van vrijwilligers die zich op verschillende vlakken inzetten om onze zorgbehoevende mensen in de gemeente te helpen. Onze oprechte dank daarvoor! Deze werking willen wij graag verder uitbreiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar contactpersonen in iedere straat/buurt die zich willen engageren om er een oogje in het zeil te houden.

Wellicht ken jij wel mensen die eenzaam zijn, geen sociaal netwerk hebben of hulp nodig hebben. Jij, als contactpersoon, kan hen bereiken en vragen of zij eventueel hulp wensen en hen met ons in verbinding brengen. Of je kan zelf afspraken maken voor hen. Onze medewerkers nemen dan het initiatief en kunnen de meest gepaste hulp voorstellen en organiseren. Vanuit het lokaal bestuur zullen wij alle contactpersonen de nodige informatie geven over onze dienstverlening en hen helpen om de juiste mensen te bereiken

Voel jij je geroepen om deze signaalfunctie op te nemen? Bel met onze consulent Zorg & Gezondheid Karin Van de Vel op het nummer 014 50 81 10.

#samentegencorona #Grobbendonktegencorona

Gepubliceerd op  di 31 mrt 2020