Gemeente Gemeente Grobbendonk

Hoplr - buurtplatform

Onze gemeente werd in vier buurten opgedeeld die elk hun besloten netwerk hebben: Grobbendonk West, Grobbendonk Oost, Bouwel Noord en Bouwel Zuid. 

Het platform bestaat uit een overzicht met berichten, een chatfunctie, een kalender met buurtactiviteiten en een lijst van al je geregistreerde buren. Ook het lokaal bestuur van Grobbendonk zal berichten kunnen plaatsen in de buurten, maar heeft verder geen inkijk. Die ‘externe’ berichten kunnen gaan over wegenwerken, overlast, evenementen, bevragingen enz. Inwoners kunnen omgekeerd ook berichten delen met het bestuur, maar alleen als ze dat zelf aangeven.

Het lokaal bestuur neemt dus wel het initiatief - om sociale cohesie en betrokkenheid in Grobbendonk en Bouwel te stimuleren - maar het platform is echt van de buurt.


Hoe schrijf je je in op Hoplr?
Download de mobiele app of surf naar www.hoplr.com en vul je adres in. Geef je buurtcode in die op de uitnodigingsbrief staat en schrijf je in voor je buurt. Als je geen brief ontvangen hebt, dan kan je je ook probleemloos registreren met je e-mailadres.

Zelf niet woonachtig in onze gemeente en jouw bejaarde ouders wel? Help hen even met registreren en vraag via het platform ineens aan hun buren om hen te helpen met een klusje of boodschap of gewoon om een oogje in het zeil te houden.