Gemeente Gemeente Grobbendonk

Samenaankoop groene Stroom

Bij een groeps- of samenaankoop verenigen zoveel mogelijk gebruikers zich om een goedkopere prijs te bedingen.

Voor wie

Voor alle inwoners van de provincie Antwerpen. 

Hoe aanvragen

Vrijblijvend inschrijven kan je online via www.samengaanwegroener.be, via het gemeentehuis of in het provinciehuis vanaf juli . Begin oktober is er een online veiling. Energieleveranciers kunnen dan bieden op de inschrijvingen. Daarna ontvang je een e-mail of brief met het resultaat van de veiling. Via een persoonlijk voorstel krijg je een zicht op hoeveel je kan besparen. Je hebt dan een maand de tijd om te beslissen of je wil ingaan op het aanbod van de leverancier. 

Kostprijs

Inschrijven voor de samenaankoop is gratis en volledig vrijblijvend. Het is pas na de veiling , wanneer je een gepersonaliseerd voorstel krijgt, dat je een beslissing moet nemen.

Afhandeling

Valt het resultaat tegen, dan blijf je gewoon bij je huidige energieleverancier. Wil je ingaan op je persoonlijk voorstel dan kan je dit ook weer online doen,  via het gemeentehuis of het provinciehuis. Het aangestelde bureau maakt duidelijke afspraken met de energieleveranciers, organiseert de veiling en begeleidt de overgang van leverancier stap voor stap.

Wat meebrengen

De laatste afrekeningsfactuur van gas en elektriciteit  van je huidige energieleverancier. 

Meer info

www.samengaanwegroener.be

Groene Stroominfolijn: 0800 21 134, gratis elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot 21.00 uur.