Gemeente Gemeente Grobbendonk

UPDATE 10 april (16.00 uur) - Woonzorgcentrum De Wijngaard

In ons woonzorgcentrum is het nog steeds alle hens aan dek. De medewerkers blijven zich, ondanks de moeilijke tijden, ten volle inzetten om onze bewoners alle kwaliteitsvolle zorg te kunnen bieden.

Deze krachtige inzet werpt ook zijn vruchten af. Eén bewoner die enkele weken geleden was opgenomen in het ziekenhuis omwille van COVID-19, hebben we deze week in goede gezondheid terug mogen verwelkomen in ons woonzorgcentrum. Ook zijn er sinds gisteren vijf bewoners terug uit isolatie mogen komen.
De bewoners van de meest getroffen afdeling doen het verder goed. Een aantal bewoners zijn momenteel nog in isolatie, waarvan enkelen het moeilijk hebben. Maar ook zij worden omringd met de beste zorgen.
We blijven de maatregelen – zoals gesteld door het Agentschap Zorg en Gezondheid – nauwgezet opvolgen, in samenspraak met directie, CRA en de medewerkers. Ondanks de zware opdracht waarvoor ons personeel dag in dag uit staat, blijven zij prima werk verrichten! We kunnen hiervoor onze waardering niet genoeg benadrukken. Ze verdienen allemaal een dikke pluim!

Gepubliceerd op  vr 10 apr 2020