Gemeente Gemeente Grobbendonk

Blijven fietsen allemaal!

Heb jij de voorbije weken tijdens de lockdown ook je fiets (her)ontdekt? Het is ons in ieder geval opgevallen dat er in Grobbendonk flink meer gefietst wordt. Top! Dat kunnen we alleen maar blijven aanmoedigen. De ideale ontspanning om je hoofd leeg te maken én bovendien een gezonde bezigheid.

Natuurlijk hopen we dat je ook blijft fietsen als je binnenkort weer naar je werk of naar school mag. Vergeet die files en parkeerstress. Fietsen is zoveel leuker en ontspannender, dat heb je nu zelf ontdekt! Samen met de politie doen we er alles aan om de fietser voldoende ruimte te geven in onze gemeente, zodat het veilig blijft voor iedereen.

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) pakt uit met de eerste fietscampagne op Vlaams niveau. Wij springen graag op de kar en moedigen onze inwoners aan om te blijven fietsen! Tenslotte zijn we met z’n allen goed bezig. Nog niet overtuigd? Morgen misschien wel?!

Print ook een affiche af om voor je raam te hangen en blijf fietsen! Je vindt er onderaan deze pagina alvast twee terug.

Gepubliceerd op  do 14 mei 2020