Gemeente Gemeente Grobbendonk

Blue-bike

Aan het station van Bouwel kan je een Blue-bike huren. Zo kunnen pendelaars aan het station op de deelfiets overstappen voor de laatste kilometers van hun verplaatsing. 

Een Blue-bike ontlenen gaat snel en eenvoudig. Word lid en van zodra je je Blue-bikekaart ontvangen hebt, kan je op meer dan 100 locaties een Blue-bike ontlenen. 

Tik op het zadel om de Blue-bike uit slaapmodus te halen. Je hoort enkele bieps. Houd je kaart tegen de kaartlezer van het slot of scan de QR-code op het stuur van de Blue-bike. Hierna zal het slot openspringen en kan je meteen vertrekken. 

Breng je Blue-bike terug naar het station van Bouwel, sluit het slot door de hendel te kantelen en hem vervolgens naar beneden te duwen. Het gps-signaal detecteert dat je op je locatie staat en je rit wordt automatisch afgesloten.

Een lidmaatschap kost 12 euro per jaar. Voor een ontlening van max. 24 uur betaal je in Grobbendonk 1,5 euro. Je ontvangt maandelijks een afschrift met je rittenoverzicht en de betaling gebeurt automatisch via domiciliëring.

Meer info over de tarieven