Gemeente Gemeente Grobbendonk

Blue-bike

Aan het station van Bouwel kan je een Blue-bike huren. Zo kunnen pendelaars aan het station op de deelfiets overstappen voor de laatste kilometers van hun verplaatsing. 

Een Blue-bike ontlenen gaat snel en eenvoudig. Eens je lid bent bij Blue-bike kan je op meer dan 120 locaties een Blue-bike ontlenen. Lid worden van Blue-bike kan hier.

De Blue-bikes in Bouwel werken met een digitaal slot. Een fietsrit starten, pauzeren en eindigen doe je via de Blue-bike app. Dat betekent dat je niet hoeft te wachten op een fysieke lidkaart om een Blue-bike te gebruiken. Meer info over de digitale sloten lees je hier

Breng je Blue-bike terug naar het station van Bouwel, sluit het slot door de hendel te kantelen en hem vervolgens naar beneden te duwen. Het gps-signaal detecteert dat je op je locatie staat en je rit wordt automatisch afgesloten.

Een lidmaatschap kost 12 euro per jaar. Voor een ontlening van max. 24 uur betaal je in Grobbendonk 2,5 euro. Je ontvangt maandelijks een afschrift met je rittenoverzicht en de betaling gebeurt automatisch via domiciliëring.

Meer info over de tarieven