Gemeente Gemeente Grobbendonk

Bolderkarren ter beschikking op begraafplaatsen Bouwel - Het Hoog en Grobbendonk

Tijdens Allerheiligen en Allerzielen brengen we onze overleden dierbaren graag een bezoek op de begraafplaats. Op donderdag 31 oktober a.s. helpen onze medewerkers iedereen graag verder op de begraafplaatsen. Potten dragen, graven proper maken,... op ieder kerkhof zal er gemeentepersoneel aanwezig zijn tussen 09.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur. Spreek hen gerust aan om een handje toe te steken!

Het lokaal bestuur stelt twee bolderkarren ter beschikking op de begraafplaatsen Bouwel - Het Hoog en Grobbendonk waarvan je gebruik kan maken om bloemen, planten en ander materiaal naar het graf te brengen.

De bolderkarren staan klaar in de zitruimte van 28 oktober tot 15 november 2019, van 08.30  tot 16.30 uur. De zitruimte is gedurende deze periode open om er even te rusten of bij te praten. Gelieve de bolderkar na gebruik terug in de zitruimte achter te laten zodat andere mensen deze ook kunnen gebruiken.

Verwijderen van bloemen op de begraafplaatsen
Bloemstukken en bloempotten die ter gelegenheid van Allerheiligen en Allerzielen op de graven werden geplaatst, zijn meestal tegen december door koude en regen verwelkt. Om de begraafplaatsen netjes te houden, worden de verwelkte bloemen verwijderd door de gemeentelijke diensten vanaf 16 december 2019.

Gepubliceerd op  di 29 okt 2019