Gemeente Gemeente Grobbendonk

Bubbelen op donderdag

Never change a winning team! We veranderen wel onze comedians maar het concept van de komische bubbelavonden verandert niet! We nodigen jullie heel graag uit om met een gevulde picknickmand naar de volle vaart te trekken voor een gezellige avond vol humor.

Tickets zijn vanaf 29 juni te koop en kosten 10 euro per persoon. Heb je een vrijetijdspas? Dan kan je 50% korting aanvragen via vrije.tijd@grobbendonk.be

8 september: Lukas Lelie met Kwestie van smaak

Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie.
Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten! En dat is ook dit jaar niet anders. Soms stelt hij zich vragen die zijn eetlust verstoren, maar die probeert hij dan snel af te ronden met: 'Maar ja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak.'

Omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act. Dit is één van de laatste try-out voorstellingen voor de première, niet twijfelen dus.

22 september: Er was eens… Jeron Dewulf 

Het leven is geen sprookje dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In de try-out 'Er was eens… Jeron Dewulf' toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes.
We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met 'en ze leefden nog lang en gelukkig'.

6 oktober: Soe Nsuki met SOENAMI

In SOENAMI laat Soe zich van haar eerlijkste kant zien. Geen censuur in dit anderhalf uur!  Zet je en laat je overspoelen door mopjes over de backstage van de tv wereld, leven als millenial dertiger, racisme en waarom je nooit iemand met een bolhoed mag vertrouwen. Een ideale feelgoodshow.

Deze Soenami is er een leuke, waar je niet van wil weglopen. Je mag je zwemgerief en K-Way thuislaten, maar breng wel je goed humeur mee. Tot in de zaal!

20 oktober: Thomas Smith REBEL

Voor Thomas is het glashelder: hij is zélf verantwoordelijk voor de miserie in zijn leven (en misschien ook wel een beetje van die van anderen). Een bevrijdend inzicht. Als 100 jaar tegen een poort duwen, om plots te ontdekken dat je moet trekken. Hoog tijd om zijn innerlijk kind niet langer te verstoppen. Zich als rups van nar tot rebel te ontpoppen.

Vakantie-ruzies, zeilboten, Melo-cakes, woke-cultuur en koppeltherapie. Vindt hij daar de sleutels naar positieve verandering en hernieuwde energie? Eerlijkheid klinkt hard, maar slag en stoot horen niet zachter. Wees gerust, hij laat de zaal altijd proper achter na een try-out(of toch meestal). Ten aanval!