Gemeente Gemeente Grobbendonk

Neem deel aan de burgerbevraging

Ben je tevreden over je gemeente of stad? Kan je er veilig fietsen? Ondervind je soms hinder in je buurt? Ben je tevreden over de dienstverlening van het bestuur? Vanaf 22 maart organiseert het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) van de Vlaamse overheid de grootschalige burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor.

In samenwerking met Statistiek Vlaanderen bevraagt ABB bijna 400.000 burgers van 17 tot 85 jaar. De burgerbevraging peilt naar het gedrag, de participatie en de tevredenheid van inwoners over lokale beleidsthema’s. De eerste brief zal in de bus vallen op woensdag 22 maart. Een laatste herinnering is voorzien voor eind april.

Jouw medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. De waarde van de resultaten hangt immers af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Bovendien krijg je met deze bevraging de kans om je mening te geven over de thema’s die in jouw gemeente of stad belangrijk zijn.

Met de resultaten van de bevraging wil ABB elk lokaal bestuur in Vlaanderen ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen. Om je te bedanken, maak je kans op een geschenkbon van 12 euro als je de vragenlijst volledig invult.

Voor vragen kan je terecht bij de Vlaamse Infolijn op het gratis nummer 1700. 

Resultaten vorige editie

Meer info

Gepubliceerd op  di 21 mrt 2023