Gemeente Gemeente Grobbendonk

Buurtbabbel - 21/11 - Bouwel

Het gemeentebestuur hecht er veel belang aan om de mening van onze inwoners te kennen. Inspraak en participatie brengen de burgers dichter bij het beleid. De burgers informeren en betrekken zijn dan ook prioritaire doelstellingen voor het bestuur. De burgemeester en schepenen weten graag wat er leeft in de verschillende buurten van Grobbendonk en Bouwel. Na edities in 2015 en 2016 is het tijd voor een stand van zaken. Daarom organiseren we opnieuw Buurtbabbels.

Op dinsdag 21 november 2017 vindt de Buurtbabbel in Bouwel plaats in de cafetaria van sporthal De Molen, Molendreef 8.

De buurtbabbel start om 19.30 uur (deuren open om 19.15 uur) en eindigt omstreeks 21.30 uur.

Het college van burgemeester en schepenen geeft tijdens deze Buurtbabbel een persoonlijke toelichting over realisaties en actuele projecten zoals de kasteelhoeve d’Ursel, de McCain-site, het fietspad N13, de oude pastorij van Grobbendonk, de integratie van gemeente/OCMW, de site van De Kiko en kinderopvang, de Industrieweg, wegenwerken, het Dienstencentrum van het OCMW, sociale zaken en de Mobiliteitsstudie Middenkempen/sluipverkeer.

Tijdens een informele babbel is er voldoende ruimte om vragen te stellen en wordt er geluisterd naar jouw ideeën en suggesties. Ondertussen trakteert het gemeentebestuur je op een drankje.

Je kan je vragen op voorhand insturen via elke.verhagen@grobbendonk.be vóór 9 november 2017.

Je hoeft niet in te schrijven om de Buurtbabbel bij te wonen. Iedereen uit Grobbendonk en Bouwel is welkom!

Meer info:
Communicatiedienst, tel. 014 50 78 76, elke.verhagen@grobbendonk.be 

Gepubliceerd op  do 12 okt 2017