Gemeente Gemeente Grobbendonk

Organiseer jij het leukste buurtfeest?

Grobbendonk is een bruisende en sociale gemeente waar elk jaar heel wat gezellige buurtfeesten georganiseerd worden. In mei vindt de Europese Dag van de Buren plaats. De ideale gelegenheid om het startschot te geven voor de leukste wedstrijd van het jaar! Organiseer jij tussen 1 mei en 30 september 2019 een buurtfeest? Maak er dan zeker een originele foto van. Je kan er mee in de prijzen vallen!

In oktober kiest een jury de 3 leukste foto’s uit. De 3 winnaars ontvangen van het gemeentebestuur Grobbendonkse cadeaucheques t.w.v. € 250, € 150 of € 100 waarmee ze inkopen kunnen doen voor hun volgende buurtfeest! Bovendien krijgen ze een duurzame, reflecterende boodschappentas om al die boodschappen in te stoppen. De foto’s van de winnaars worden gepubliceerd in de Groboscoop en op de gemeentelijke website.

Zin om deel te nemen? Lees dan eerst even deze richtlijnen:

  • Het buurtfeest vindt plaats tussen 1 mei en 30 september 2019.
  • Een buurtfeest bestaat uit minstens vijf deelnemende gezinnen.
  • Per buurtfeest kan slechts één foto ingestuurd worden vóór 1 oktober 2019.
  • Je stuurt je foto digitaal door via:
  • Je vermeldt de naam van je buurt, de deelnemende stra(a)t(en) en de gegevens van een contactpersoon voor je buurt.
  • Bij het insturen van je foto geef je ook automatisch toestemming aan het lokaal bestuur om deze foto te gebruiken in de communicatiekanalen van de gemeente (Groboscoop, website, Facebook, …). Je voegt volgende zin toe bij het insturen: “Ik bevestig hierbij dat alle personen die herkenbaar op deze foto staan hun toestemming hebben gegeven om deze foto te gebruiken voor deze wedstrijd en op de hoogte zijn dat deze foto kan gepubliceerd worden in de communicatiekanalen van de gemeente”.

 

Heb je nog materiaal nodig om je buurtfeest op te fleuren? Dan kan je aan het onthaal van het gemeentehuis (Boudewijnstraat 4, Grobbendonk) gratis een pakketje van 20 ballonnen ophalen.

 

Op de foto zie je de Hoevestraat, de winnaar van vorig jaar!

Gepubliceerd op  ma 01 jul 2019