Gemeente Gemeente Grobbendonk

Grobbendonkse cadeaucheques

Bloemen? Een das? Maar welke kleur dan...? Een cadeau kopen vergt soms heel wat inspanning. Meermaals per jaar gaan we massaal op zoek naar verjaardagscadeaus, kerstcadeaus of attenties voor speciale gelegenheden. De Grobbendonkse cadeaucheque veegt heel wat kopzorgen van de baan. Met deze bon kan je bij een heleboel handelaars in onze gemeente betalen. Een makkelijk, en handig alternatief! De gelukkige kan een geschenk kiezen naar zijn of haar smaak, zonder aan één winkel of product gebonden te zijn. 

Je kan Grobbendonkse cadeaucheques kopen van 5 en 20 euro en je kan ze combineren naargelang het bedrag dat je wil schenken. De cheque blijft één jaar geldig. Tijd genoeg dus, om hem te verzilveren.

Je kan de cadeaucheques kopen aan onze snelbalie. 

Deelnemende handelaars
De volledige lijst van handelaars die de Grobbendonkse cadeaucheque aanvaarden kan je onderaan deze pagina downloaden. 


Ben je een lokale handelaar en wil je je klanten ook de kans geven om met de Grobbendonkse cadeaucheques te betalen? Deelname is gratis voor alle Grobbendonkse handelaars. Op die manier wil het lokaal bestuur de lokale handelaars steunen. Wens je meer informatie of ben je alvast overtuigd? Neem dan contact op met team Vrije tijd!