Gemeente Gemeente Grobbendonk

Cursusaanbod Permanente Vorming en Lokaal DienstenCentrum

In het kader van de integratie tussen de gemeente en het OCMW  werden de dienst Permanente Vorming (PV) en het lokaal dienstencentrum (LDC) geïntegreerd tot één dienst in de Schransstraat 51.

De opdracht van een LDC is vooral gericht op ontmoeting en netwerkondersteuning. Het LDC biedt ontspanningsactiviteiten, vorming en informatiesessies aan, zowel eenmalig als activiteiten die tijdens de schoolvakanties kunnen doorlopen. Er wordt voor gezorgd dat het aanbod aan activiteiten van het LDC en de dienst PV complementair is en dus niet  te veel op elkaar lijkt. Alle inwoners kregen een folder in de bus met deze activiteiten. Een aantal cursussen die nauw aansluiten bij het LDC zullen vanaf september volledig onder het dienstencentrum georganiseerd worden.  Deze cursussen zullen indien gewenst door de lesgever of de cursisten ook tijdens de schoolvakanties doorlopen.

Mensen die vragen hebben over het aanbod kunnen contact opnemen met:
Hans Devriese, tel. 014 50 81 10,  hans.devriese@grobbendonk.be
Carine Van Beylen en Eveline Van Eester, permanente.vorming@grobbendonk.be

Ben jij kandidaat om jouw specifieke kennis of vaardigheid met andere mensen te delen, dan mag je altijd contact opnemen met onze dienst.