Gemeente Gemeente Grobbendonk

Kermis - woensdag 7 augustus

Wie augustus zegt in Grobbendonk, zegt ook "Retrokoers" en Kermis".

De kermis kan je bezoeken op:

Zaterdag: 15.00 uur
Zondag: 14.00 uur
Maandag: 15.30 uur
Dinsdag: 15.30 uur
Woensdag: 15.30 uur

Er is ook een prikkelarm moment voorzien op dinsdag 8 augustus tussen 17.00u en 19.00u.
De bonnetjes die de kinderen hebben gekregen op school zijn geldig op maandag en dinsdag. 

Opgelet: De openingsuren kunnen afwijken afhankelijk van het weer!

Omcirkel woensdag 7 augustus in je kalender want dan vieren we Grobbendonk kermis. Op de laatste dag van onze zomerkermis bouwen we met iedereen een groot feest samen met de kermiskramen.

Om 18.00 uur bestrijden wielrenners Il Coppa Diamante. Onze retrokoers is al jaren een grote belevenis. Wie wint de bergprijs of één van de tussensprints? Op ons afgesloten parcours strijden mannen en vrouwen, volgens de regels van de retrokoers, voor eeuwige roem! Meer info en deelnameformulier vind je hier.

Om 17.00u trappen we onze avond op gang op het podium met Kids Disco. Onze kinder DJ & dans-animator komt ons podium onveilig maken. Met een mix van nummers voor de jongste en de oudste maken ze er een spetterend knalfeest van! Zo zullen dansjes, zangmomenten & spelletjes afgewisseld worden én wees er maar zeker van dat de ouders mee op de “dansvloer” zullen staan. Let the party begin!

Als de retrokoers om 19.30u zijn ontknoping kent raast de storm van Plug it in op ons podium. Plug it in is een 6-koppige coverband die partymuziek brengt van de jaren '70 tot nu!

Zij maken daarna plaats voor onze lokale trots MAF. Een party coverband van de hoogste plank. Hun passage op de Gentse feesten is niet onopgemerkt voorbij gegaan. We laten ze heel graag schitteren op ons podium en wees maar zeker dat je dansbenen losgaan met dit jong geweld! Let's go MAF!

Na hun meer dan spetterende optreden sluiten we de avond af met lokale trots Emillion. Hij neemt ons mee naar het einde van de avond om 1.00 uur. 

Heb je een UiTPAS? Spaar dan zeker een punt! 
Meer info over de UiTPAS vind je hier.