Gemeente Gemeente Grobbendonk

Deelnemen aan de WAK?

Ben je artistiek en/of creatief bezig en is je agenda nog leeg op 3, 4 en 5 mei 2019? Dan willen wij die wel voor jou vullen met een activiteit naar jouw goesting! Fiets je graag? Met de auto mag ook! Ook voor jullie hebben wij de perfecte activiteit om er een boeiend en gezellig weekend van te maken.

We starten op 3 mei 2019 met een receptie in De Volle Vaart waar iedereen voor is uitgenodigd. Een gratis drankje, optredens, een gezellige babbel en wat gelijkgestemde zielen en de avond kan niet meer stuk! Dat is dan ook meteen de openingsreceptie voor het hele WAK-weekend, het weekend van de amateurkunsten, oftewel Toeren om te Loeren.

Vanaf 2019 wordt de WAK ons eigen amateurweekend, waarbij we kunnen organiseren wat we willen rond kunst en creatie. Nationaal wordt dit niet langer ingevuld. WAK en Toeren om te Loeren blijven dus bestaan in onze gemeente en Vorselaar. Daarom, een oproep aan alle trouwe creatievelingen die graag willen deelnemen aan onze atelierroute.

Neem contact op met de cultuurdienst, daar krijg je meer info rond het weekend en kan je een inschrijvingsformulier bekomen.

Tot dan!
Werkgroep WAK

Meer info:
Noortje Geerts
tel. 014 50 78 97
vrije.tijd.medewerker@grobbendonk.be

Gepubliceerd op  ma 12 nov 2018