Gemeente Gemeente Grobbendonk

Welzijnsvereniging De Wijngaard

Vanaf 1 juli 2022 brengt OCMW Grobbendonk haar diensten voor residentiële ouderenzorg onder in welzijnsvereniging De Wijngaard.

Algemene Vergadering
De algemene vergadering staat in voor het algemeen bestuur van de welzijnsvereniging, die de beleidslijnen van de organisatie blijvend zal opvolgen. De leden van de raad voor maatschappelijk welzijn vormen ook de leden van de algemene vergadering van de welzijnsvereniging.
De vergaderingen van de algemene vergadering zullen minimum twee jaar per jaar  plaatsvinden, op dezelfde dag als de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn.
De agenda, beslissingen en notulen van de algemene vergadering kan je terugvinden in “onze raadpleegomgeving”.
 
Raad van bestuur
De raad van bestuur, bestaande uit vier afgevaardigden van de raad voor maatschappelijk welzijn, twee onafhankelijke expert-bestuurders en een interne deskundige met adviserende stem stippelen de beleidslijnen voor de komende jaren verder uit en geven dit concreet vorm.
De vergaderingen van de raad van bestuur zullen minimum tienmaal per jaar plaatsvinden bij besloten zitting. De beslissingen van de raad van bestuur kan je terugvinden in “onze raadpleegomgeving”.