Gemeente Gemeente Grobbendonk

BINTI Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

BINTI WIL DE WERELD VERANDEREN Binti is 12 en droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil ...
BINTI WIL DE WERELD VERANDEREN

Binti is 12 en droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten.
Binti is een jeugdfilm voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze jeugdfilm laat zien dat ook kinderen de wereld beter kunnen maken. Zoals Binti, die het recht opeist om te dromen, net zoals haar leeftijdsgenoten.
Met deze filmvoorstelling in de bib van Grobbendonk wil 11.11.11 Grobbendonk-Bouwel Changemakers van de hele wereld in de spotlights zetten. Changemakers zijn sterke mensen en straffe organisaties die actie ondernemen voor een betere wereld. 11.11.11 steunt hen hierbij.
Wat met de coronamaatregelen?
Bij het ter perse gaan van deze Groboscoop, weten we nog niet welke coronamaatregelen er zullen gelden einde april. Hou de Facebookpagina's van de Bib en van 11.11.11. Grobbendonk-Bouwel in de gaten voor actuele info.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 28 april 2021
    van 14 tot 16u

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek Grobbendonk
Astridplein 3, 2280 Grobbendonk

Organisatie

11.11.11 Grobbendonk-Bouwel