Gemeente Gemeente Grobbendonk

Speel- & ravotstage voor kleuters 'Het paaskuiken' Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Bij het Karrewiel is het altijd dolle pret! Een prachtige locatie in het groen met een heleboel dieren om ons heen. De ideale plek dus om 4 dagen naar hartenlust te spelen en ravotten. Het verzorgen van dieren, ons uitleven in de speeltuin, mooie kunstwerkjes maken in het thema Pasen en nog een heleboel andere leuke activiteiten staan allemaal op het programma. 4 dagen sport-, spel- en ...
Bij het Karrewiel is het altijd dolle pret! Een prachtige locatie in het groen met een heleboel dieren om ons heen. De ideale plek dus om 4 dagen naar hartenlust te spelen en ravotten. Het verzorgen van dieren, ons uitleven in de speeltuin, mooie kunstwerkjes maken in het thema Pasen en nog een heleboel andere leuke activiteiten staan allemaal op het programma.

4 dagen sport-, spel- en knutselplezier verzekerd met de leukste gediplomeerde monitoren!

Wij starten elke ochtend om 9 uur en eindigen om 16 uur. Daarnaast is er gratis voor- en naopvang voorzien (vanaf 8u tot 17u).

Heb je graag nog wat meer informatie? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website: www.playsport.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • di 6 april 2021
  van 9 tot 16u
 • wo 7 april 2021
  van 9 tot 16u
 • do 8 april 2021
  van 9 tot 16u
 • vr 9 april 2021
  van 9 tot 16u

Prijs

€ 115,00
Basistarief: 115,00 €

Waar

Het karrewiel
Troon 9, 2280 Grobbendonk

Organisatie

Play & Sport