Gemeente Gemeente Grobbendonk

Ecostage 'Op ontdekking in de natuur' Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een nieuwe stage bij Play & Sport! Deze week trekken we er op uit in weilanden en bossen en leren een heleboel bij over de fauna en flora. Zo wordt er onder andere een dagtocht georganiseerd en leren we op een ecologische wijze omgaan met materialen. Kom jij meedoen met deze educatieve en leerrijke stage? Deze super toffe stage gaat door op het Karrewiel. Wij zijn er alvast klaar voor om 5 ...
Een nieuwe stage bij Play & Sport! Deze week trekken we er op uit in weilanden en bossen en leren een heleboel bij over de fauna en flora. Zo wordt er onder andere een dagtocht georganiseerd en leren we op een ecologische wijze omgaan met materialen. Kom jij meedoen met deze educatieve en leerrijke stage?

Deze super toffe stage gaat door op het Karrewiel. Wij zijn er alvast klaar voor om 5 dagen op ontdekking te gaan in de natuur en om bij te leren over ecologie.

Heb je graag nog wat meer informatie? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website: www.playsport.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • ma 5 juli 2021
  van 9 tot 16u
 • di 6 juli 2021
  van 9 tot 16u
 • wo 7 juli 2021
  van 9 tot 16u
 • do 8 juli 2021
  van 9 tot 16u
 • vr 9 juli 2021
  van 9 tot 16u

Prijs

€ 145,00
Basistarief: 145,00 €

Waar

Het karrewiel
Troon 9, 2280 Grobbendonk

Organisatie

Play & Sport