Gemeente Gemeente Grobbendonk

Comedy avond 'Dirk Denoyelle'

"Comedian Dirk Denoyelle maakt geslaagde comeback" kopt Gazet van Antwerpen. We kennen Denoyelle allemaal als woordkunstenaar, als cabaretier, als humorist. Zijn stemmenimitaties zijn legendarisch, zijn sketches en liedjes zijn Vlaams cultureel erfgoed. Na acht jaar optreden voor bedrijven en op congressen, keren Dirk en zijn vaste pianist Kris De Jean terug naar het theater met een wervelende ...
"Comedian Dirk Denoyelle maakt geslaagde comeback" kopt Gazet van Antwerpen.

We kennen Denoyelle allemaal als woordkunstenaar, als cabaretier, als humorist. Zijn stemmenimitaties zijn legendarisch, zijn sketches en liedjes zijn Vlaams cultureel erfgoed.

Na acht jaar optreden voor bedrijven en op congressen, keren Dirk en zijn vaste pianist
Kris De Jean terug naar het theater met een wervelende show waarin onder meer trendwatchers, Turkse militanten en getuigen van Jehova de revue passeren. Gezongen parodieën zijn er uiteraard ook weer bij: van Johnny Cash tot Tourist LeMC, van Bruno Mars tot Milow.

De bedrijfsoptredens lieten duidelijk hun sporen na: Twitter, gecijfer en iPads zijn alomtegenwoordig. En van de oude goden komt Louis Tobback toch ook weer piepen.

Zaterdag 20 januari mag Dirk zijn nieuwe theatershow voorstellen in de vertrouwde parochiezaal van Bouwel, die in 1997 werd opgewaardeerd tot cultureel centrum ' Den Balk'. Aan de niet ingewijden om te komen ontdekken welke anekdote hier achter schuilt.

Een heerlijke avond humor van de bovenste plank, gebracht door de meest veelzijdige cabaretier van Vlaanderen en zijn al even getalenteerde toetsenman.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 20 januari 2018
    van 20.30 tot 22.30u

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €

Waar

Parochiecentrum
Boudewijnstraat 10, 2280 Grobbendonk

Organisatie

Topanimatie vzw