Gemeente Gemeente Grobbendonk

Binnen- en Buitenspeeltuin De Kloek Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Zin in een knotsgek avontuur in onze binnen- en buitenspeeltuin? Er is een reuze zandbak, een avontuurlijk parcours, klimrekken, glijbanen, schommels, kortom een speelparadijs waar elk kind zich kan uitleven! Onze speeltuigen zijn gebouwd uit zachte materialen zonder scherpe hoeken en worden gekeurd door erkende controleurs. Voor de groten is er een biljart, pool en darts in onze cafetaria. ...
Zin in een knotsgek avontuur in onze binnen- en buitenspeeltuin? Er is een reuze zandbak, een avontuurlijk parcours, klimrekken, glijbanen, schommels, kortom een speelparadijs waar elk kind zich kan uitleven!

Onze speeltuigen zijn gebouwd uit zachte materialen zonder scherpe hoeken en worden gekeurd door erkende controleurs. Voor de groten is er een biljart, pool en darts in onze cafetaria.

Bij ons kan je ook leuke feestjes organiseren: voor je verjaardag, communie, doopfeest enz. Voor de communiefeesten hebben wij menu's voorzien.

Wanneer

 • maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  open van
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  open van
  zaterdag
  open van
  zondag
  open van

Waar

De Kloek
Lierse Steenweg 92a, 2288 Bouwel