Gemeente Gemeente Grobbendonk

Lou gaat op het potje

Start je binnenkort met de zindelijkheidstraining van je kind of kleinkind? Kom dan zeker naar deze gratis infosessie voor kinderen, ouders en grootouders. Voor de ouders Anja Copejans, de auteur van het boek 'Lou gaat op het potje' geeft je tips en advies over hoe je de zindelijkheid van je kind kunt stimuleren. Zij is in het dagelijkse leven opvoedingsondersteuner en leerkrachtencoach ...
Start je binnenkort met de zindelijkheidstraining van je kind of kleinkind? Kom dan zeker naar deze gratis infosessie voor kinderen, ouders en grootouders.
Voor de ouders
Anja Copejans, de auteur van het boek 'Lou gaat op het potje' geeft je tips en advies over hoe je de zindelijkheid van je kind kunt stimuleren. Zij is in het dagelijkse leven opvoedingsondersteuner en leerkrachtencoach binnen allerhande onderwijsprojecten.
Voor de kindjes
Nathalie Segers is de illustrator van het boekje. Zij leest het verhaal voor aan de kinderen en gaat nadien met hen knutselen.
Organisatie en spreker
Anja Copejans is opvoedingsondersteuner en leerkrachtencoach binnen allerhande onderwijsprojecten. Nathalie Segers is kleuterjuf en ook de illustrator van het boekje 'Lou gaat op het potje'. Zij zal het verhaal voorlezen aan de kinderen en daarna een knutselactiviteit voorzien.
Dit is een aanbod van bibliotheek Grobbendonk en Huis van het Kind.

Praktisch
Wanneer: zaterdag 4 mei 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Waar: Bibliotheek, Astridplein 3 in Grobbendonk

Gratis aanbod. Maximum 15 kinderen en 40 volwassenen. Graag inschrijven: 014 50 74 94 of bibliotheek@grobbendonk.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 4 mei 2019
    van 9 tot 12u

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek
Astridplein, 2280 Grobbendonk

Organisatie

Bibliotheek Grobbendonk