Gemeente Gemeente Grobbendonk

"Opening toeristisch seizoen"

5 jaar is het ondertussen geleden dat de toeristische dienst zich op het Astridplein vestigde! In die 5 jaar tijd heeft de toeristische dienst een enorme sprong voorwaarts gemaakt en is het bezoekersaantal met maar liefst 1000 personen per jaar gestegen! En daarom gaan wij op zondag 28 april het nieuw toeristisch seizoen op gang trekken met een feestelijke opening van het infokantoor aan het ...
5 jaar is het ondertussen geleden dat de toeristische dienst zich op het Astridplein vestigde!
In die 5 jaar tijd heeft de toeristische dienst een enorme sprong voorwaarts gemaakt en is het bezoekersaantal met maar liefst 1000 personen per jaar gestegen!
En daarom gaan wij op zondag 28 april het nieuw toeristisch seizoen op gang trekken met een feestelijke opening van het infokantoor aan het Astridplein 3 in Grobbendonk.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit van 11 tot 18 uur om kennis te komen maken met het nieuwe aanbod toeristische brochures, fiets- en wandelkaarten en zoveel meer.
Onze jongste spruiten kunnen zich uitleven op het springkasteel, ondertussen een ballonnetje oplaten voor onze ballonwedstrijd en nog zoveel meer…
Op deze feestelijke dag kan je ook deelnemen aan onze schitterende wandeling “Vrome huizekens” of je kan zelfs al op je fiets springen en van start gaan met onze nieuwe fotozoektocht.
En wij zorgen voor een hapje en een drankje!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 28 april 2019
    van 11 tot 18u

Prijs

Gratis

Waar

toerisme grobbendonk
Astridplein 3, 2280 Grobbendonk

Organisatie

Toerisme Grobbendonk