Gemeente Gemeente Grobbendonk

Watersportdag

Opendeurdag, Watersportdag VVW Grobbendonk; Initiatie waterski en wakeboard VVW Grobbendonk waterskiclub zet zijn deuren open voor iedereen met tal van activiteiten zowel op als naast het water. Het is een geweldig uitje voor het hele gezin en een absolute must voor de echte watersportliefhebber. Op Zondag (van 11.00-17.00) is er de Watersportdag De sportievelingen kunnen leren waterskiën of ...
Opendeurdag, Watersportdag VVW Grobbendonk; Initiatie waterski en wakeboard

VVW Grobbendonk waterskiclub zet zijn deuren open voor iedereen met tal van activiteiten zowel op als naast het water. Het is een geweldig uitje voor het hele gezin en een absolute must voor de echte watersportliefhebber.

Op Zondag (van 11.00-17.00) is er de Watersportdag
De sportievelingen kunnen leren waterskiën of wakeboarden, de durvers een ritje maken op de funtubes of eens meevaren met een echte speedboot. De toegang is gratis, deelnemen aan de watersportactiviteiten kan zonder op voorhand in te schrijven (10€pp/beurt)
Vergeet zeker uw zwemkledij niet voor een dagje waterplezier ! Een beter begin van de zomer is niet denkbaar…

VVW Grobbendonk waterskiclub kan je bereiken via Oude Steenweg tot aan het Albertkanaal, daarna links onder de brug door, ter hoogte van het militair domein.
Meer info www.vvwgrobbendonk – watersportdag@vvwgrobbendonk.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 26 mei 2019
    van 11 tot 17u

Waar

Vvw Grobbendonk waterskiclub
Oudesteenweg, 2280 Grobbendonk

Organisatie

VVW Grobbendonk waterskiclub