Gemeente Gemeente Grobbendonk

Trias, honingworkshop

Ervaar honing BIJzonder veelZIJdig! Markant Grobbendonk Bouwel ontdekt samen met TRIAS op 13 mei hoe honing kansen biedt voor ondernemende Oegandese vrouwen. Trias= samenwerking tussen Markant en vrouwen in de derde wereld Wist je dat een groot deel van onze voeding afhankelijk is van de bestuiving van honingbijen? En weet je dat de honing van deze bezige bijtjes niet alleen lekker en gezond ...
Ervaar honing BIJzonder veelZIJdig!

Markant Grobbendonk Bouwel ontdekt samen met TRIAS op 13 mei hoe honing kansen biedt voor ondernemende Oegandese vrouwen.
Trias= samenwerking tussen Markant en vrouwen in de derde wereld
Wist je dat een groot deel van onze voeding afhankelijk is van de bestuiving van honingbijen? En weet je dat de honing van deze bezige bijtjes niet alleen lekker en gezond is, maar ook heel geschikt is om allerlei doeltreffende en (h)eerlijke verzorgingsproducten te maken? En last but not least: weet jij welke rol de bijenteelt kan spelen voor ondernemende vrouwen in spe in landen zoals Oeganda?
Na de voordracht is er een workshop.
Na deze workshop ga je naar huis met het antwoord op al deze vragen, maar ook met 3 zelfgemaakte producten én tal van andere recepten. En zal je vast versteld staan hoe BIJzonder veelZIJdig honing wel is!

meer info: website Markant Grobbendonk Bouwel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 13 mei 2020
    van 19.45 tot 22.30u

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; proefpas: 0,00 €

Waar

Bouwelhoeve
Stationslei, 2288 Bouwel (Grobbendonk)

Organisatie

MARKANT GROBBENDONK BOUWEL