Gemeente Gemeente Grobbendonk

Eindejaarsdrink 2019

Het eindejaarsfeest op het Astridplein is elk jaar weer een gezellig evenement voor de hele familie. Het gemeentebestuur nodigt je ook dit jaar graag uit op zondag 15 december van 14.00 uur tot 22.00uur op het Astridplein. We hebben een aantal leuke attracties en livemuziek in petto, allemaal gratis voor onze bezoekers! Wie het liever rustig houdt, kan kuieren op de kerstmarkt. Rond de ...
Het eindejaarsfeest op het Astridplein is elk jaar weer een gezellig evenement voor de hele familie. Het gemeentebestuur nodigt je ook dit jaar graag uit op zondag 15 december van 14.00 uur tot 22.00uur op het Astridplein.

We hebben een aantal leuke attracties en livemuziek in petto, allemaal gratis voor onze bezoekers! Wie het liever rustig houdt, kan kuieren op de kerstmarkt. Rond de gezellige warmte van de flameheaters kan je de innerlijke mens versterken. Verenigingen en zelfstandigen verkopen winterse hapjes en drankjes aan zachte prijzen.

Oproep aan handelaars en verenigingen
Handelaars en verenigingen kunnen een plaats reserveren via het online formulier: www.grobbendonk.be/eindejaarsdrink.
Aan de deelnemers wordt gevraagd om indien mogelijk zelf een tentje of kraampje te voorzien. Alle deelnemers worden uitgenodigd voor een informatievergadering. Meer info krijgt je bij je inschrijving.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 15 december 2019
    van 14 tot 22u

Prijs

Gratis

Waar

Astridplein
Astridplein, 2280 Grobbendonk

Organisatie

Gemeente Grobbendonk