Gemeente Gemeente Grobbendonk

Kleinkunst

Omdat het bijna Sinterklaas is, trakteren Davidsfonds en Kunstkring Lowie met een gratis optreden in de Parochiezaal van Bouwel. Zaterdagavond 30 november is het al Kleinkunst dat de klok slaat, met maar liefs drie kleinkunstenaars/groepen op de affiche die eigen werk in het Nederlands brengen. Bertje brengt een set zelfgeschreven nummers, muziek met een lach en een traan, van smartlap tot ...
Omdat het bijna Sinterklaas is, trakteren Davidsfonds en Kunstkring Lowie met een gratis optreden in de Parochiezaal van Bouwel.

Zaterdagavond 30 november is het al Kleinkunst dat de klok slaat, met maar liefs drie kleinkunstenaars/groepen op de affiche die eigen werk in het Nederlands brengen.

Bertje brengt een set zelfgeschreven nummers, muziek met een lach en een traan, van smartlap tot harde rock, steeds op een akoestisch gitaartje en op eigen(wijze) wijze.

Het duo Bert Wagenaar van Kreveld (zang) en Peter Kann (piano) brengt liedjes uit hun voorstelling “Geen tijd om dood te gaan”. Liefdevol slingeren onze twee noorderburen liedjes, poëzie en filosofische bespiegelingen de zaal in. Bert en Peter houden er van om in dialoog te gaan met het publiek.

Merle brengt met zang en gitaar zelfgeschreven kleinkunst over vlinders en vissen op het droge, over de gedachte van een steen op het strand, over prinsen die verdwalen op de daken, en wagentjes die zoeven door het land…

De toegang is gratis (de artiesten gaan met den hoed rond voor een vrije bijdrage)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • za 30 november 2019
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  gesloten
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  van 20 tot 23u
  zondag
  gesloten

Prijs

Gratis

Waar

Parochiezaal Bouwel
Dorp 43, 2288 Bouwel (Grobbendonk)

Organisatie

Davidsfonds