Gemeente Gemeente Grobbendonk

Met vlieg door Grobbendonk

Zoek je een toffe activiteit om in de vakantie samen met de kinderen of kleinkinderen te doen? Neem dan tussen 1 juli en 31 augustus deel aan een zomerse zoektocht van 'Schatten van Vlieg'. Zet je oren open. Ga te voet of met de fiets op speurtocht door de natuur of volg het parcours in de bib, vind de schatkist en laat je verrassen. Haal je gratis deelnameformulier op bij de toeristische ...
Zoek je een toffe activiteit om in de vakantie samen met de kinderen of kleinkinderen te doen? Neem dan tussen 1 juli en 31 augustus deel aan een zomerse zoektocht van 'Schatten van Vlieg'. Zet je oren open. Ga te voet of met de fiets op speurtocht door de natuur of volg het parcours in de bib, vind de schatkist en laat je verrassen. Haal je gratis deelnameformulier op bij de toeristische dienst, in het gemeentehuis of in de bibliotheek.
Meer info op www.schattenvanvlieg.be
Heb je daarna nog zin om Vlieg te gaan zoeken in het Neteland? Neem dan een kijkje op www.nete.land en ontdek de andere vliegzoektochten. Neem je aan drie van de vijf zoektochten deel, dan wacht je een leuke verrassing.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  wo 1 juli 2020 tot ma 31 augustus 2020

Waar

toerisme grobbendonk
Astridplein 3, 2280 Grobbendonk

Contact

Organisatie

Toerisme Grobbendonk