Gemeente Gemeente Grobbendonk

Gemeentehuis

Het gemeentehuis is tot eind augustus enkel open op afspraak. Voor alle dienstverlening kan je telefonisch een afspraak maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag (8.30-12.00 uur en 13.30-16.00 uur), maandag (17.30-19.30 uur) en op vrijdag (8.30-12.00 uur).

Hoe helpen wij je graag verder?

Heel wat aktes en attesten kan je via onze website aanvragen:

Kan je toch niet vinden wat je zoekt, neem dan even contact op via het gekende nummer 014 51 10 20. Kunnen we je vraag toch niet digitaal of telefonisch beantwoorden, dan maken onze medewerkers graag een afspraak.

Op afspraak?

Onze medewerkers namen de nodige voorzorgsmaatregelen om een bezoek aan het gemeentehuis of sociaal huis zo veilig mogelijk te laten verlopen. Het gaat onder meer om het aanbrengen van signalisatie, looplijnen en plexiglas. Heb je een afspraak op het gemeentehuis, dan vragen we je met aandacht om volgende regels te respecteren:

  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Kom mooi op tijd! Ook te vroeg toekomen kan zorgen voor onnodige wachtrijen.
  • Meld je aan het onthaal aan en volg de instructies van onze onthaalmedewerkers op.
  • Respecteer de aangegeven looproutes en bewaar de nodige afstand.
  • Wacht je beurt af op de hiervoor aangeduide plaatsen.
  • Betalen is enkel mogelijk met bancontact, hou hier op voorhand rekening mee.

Géén mogelijkheid om te bellen of mailen?

Ben je niet in de mogelijkheid om telefonisch of digitaal contact op te nemen met onze diensten, dan kan je op woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur terecht op het sociaal huis. Onze medewerkers gaan dan samen met jou op zoek naar een
antwoord op je vragen.

Fietsen graveren

Het graveren van fietsen gaat iedere eerste maandag van de maand door, maar enkel op afspraak. De volgende data zijn 6 juli, 3 augustus en 7 september.

Zodra de voorzorgsmaatregelen het toelaten, zorgen we ervoor dat producten die snel kunnen worden afgehandeld, zoals de aankoop van vuilniszakken op het ophalen van een internationaal paspoort, weer zonder afspraak aan het onthaal kunnen gebeuren.