Gemeente Gemeente Grobbendonk

#grobbendonkhartverwarmend

In donkere tijden gaan we op zoek naar licht en warmte. Dit jaar misschien nog wel meer dan anders. We kochten in dit kader bijkomende kerstverlichting aan en kozen we ervoor om deze reeds aan te steken in november. De lichtjes zullen blijven branden tot 6 januari. Zo kan iedereen wat langer genieten van de vele duizenden lichtjes.

Maar we willen nog meer warmte! Jij kan ons hierbij helpen. Zorg thuis voor wat sfeerlicht in de voortuin, voor het raam of tegen de gevel. Zo zorgen we samen voor een warme uitstraling in Grobbendonk.

Daarnaast voorzien we in de Groboscoop van januari-februari, bedeling op 16 en 17 december, een A3-affiche die je op een zichtbare plaats kan uithangen. Zo kan jij mee zorgen voor een warme gemeente. We moeten dit jaar noodgedwongen voorzichtiger zijn met onze knuffels. Dat weten we en dat mogen we niet vergeten. Maar dat betekent niet dat je geen enkele knuffel mag hebben. Je gezin is er nog steeds, en je bubbel-of-one ook. Dus laat ons al die liefde en affectie en dat verlangen naar samenzijn in die resterende knuffels steken. Laten we die knuffels de moeite waard maken. 

Kan je niet wachten tot de Groboscoop bij je in de bus valt? Onderaan deze pagina kan je al onze campagnebeelden in A4-formaat terugvinden. Klaar om af te drukken. Maak je het graag wat warmer op Facebook, dan kan je aan de slag met onze omslagfoto's.

Laten we samen alle harten verwarmen en deze donkere periode wat ‘lichter’ maken.

#Grobbendonkhartverwarmend

 

Omslagfoto voor Facebook

(Rechts klikken en 'link opslaan als...' om te downloaden)

Omslagfoto 1

Omslagfoto 2

Omslagfoto 3

Omslagfoto 4

Omslagfoto 5

Omslagfoto 6