Gemeente Gemeente Grobbendonk

Groepsaankoop energie 2019 va iChoosr

In december 2018 besloot het nieuwe bestuur van de provincie Antwerpen om geen groepsaankopen meer te organiseren. Via de laatste groepsaankoop energie kozen echter meer dan 72 000 deelnemers om over te stappen naar het voordelige groepsaankoopcontract. Aangezien deelnemers ook na de overstap nog vragen kunnen hebben, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse afrekening, blijft iChoosr ter beschikking voor vragen via onderstaande contactgegevens.

Voor gemeenten: 

Voor deelnemers: 

 

Verlengingsprijzen
iChoosr organiseert dit jaar opnieuw een groepsaankoop energie, met veiling op 9 oktober.

Deze groepsaankoop zal op identiek dezelfde wijze verlopen als de groepsaankopen van de voorgaande jaren. De provincie zal hierbij geen betrokken partij zijn. 

Met deze groepsaankoop willen we de 72 000 deelnemers die vorig jaar hun persoonlijk voorstel aanvaardden de kans bieden om dure verlengingsprijzen te vermijden. Hun huidige groepsaankoopcontract zal immers ten einde lopen en verlengd worden aan dure prijzen. 

Er wordt in de week van 8 juli via een huis-aan-huis bedeling een brief bezorgd aan inwoners in de provincie Antwerpen om hen in te lichten over deze nieuwe groepsaankoop.

Geheel vrijblijvend vind je hieronder de inschrijvingslink voor de nieuwe groepsaankoop.
Persoonlijk voorstel per e-mail:
ichoosr.be/antwerpen
Gepubliceerd op  do 27 jun 2019