Gemeente Gemeente Grobbendonk

Groepsaankoop hemelwateropvang en tankslag - prijzen en voorwaarden

Al meer dan duizend gezinnen nemen deel aan de groepsaankoop hemelwateropvang en 360 gezinnen hebben zich aangemeld voor de groepsaankoop tankslag. Ondertussen zijn de firma’s aangesteld en zijn de prijzen en voorwaarden gekend. Vanaf nu kan iedereen een offerte op maat opvragen bij één of meerdere gekozen firma’s.

Iedereen die zich al inschreef voor de actie, ontving reeds bericht over de te nemen stappen. De prijzen en voorwaarden van de actie blijven echter voor alle inwoners van de deelnemende gemeenten geldig tot en met de zomer van 2022!

Ook geïnteresseerd?
Wil je ook graag deelnemen? Contacteer dan één of meerdere gekozen firma’s en vraag een offerte op maat voor je hemelwaterput, infiltratieput, hemelwaterton of tanksanering. De  contactgegevens van de gekozen firma’s voor jouw gemeente met hun prijzen en voorwaarden kan je terugvinden op www.iok.be/hemelwater of www.iok.be/tankslag.

Meer info: IOK, 014 56 27 88 of duurzaamheidsteam@iok.be

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten om 40% CO² te besparen tegen 2030. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2030.be.

Gepubliceerd op  do 26 aug 2021