Gemeente Gemeente Grobbendonk

Doe mee met de groepsaankoop thuislaadpalen

Elektrisch rijden en thuislaadpalen vormen een complexe materie die veel vragen met zich meebrengt. Om je hierbij te ondersteunen, organiseren we samen met IOK een groepsaankoop thuislaadpalen. Via deze actie kan je goed geïnformeerd een thuislaadpaal kwalitatief laten installeren.

Als je een elektrische wagen hebt of wil kopen, denk je best ook na over hoe je deze wil gaan opladen. Voor particulieren die een thuislaadpaal installeren zijn er verschillende voordelen. De schommelingen in de energiemarkt en de ongekende pieken in de prijzen maken een financiële vergelijking moeilijk. Toch bieden thuislaadpalen meer comfort en een financieel voordeel ten opzichte van publiek laden, zeker in combinatie met slimme sturing en zonnepanelen. Een laadpaal is ook veiliger dan laden aan een stopcontact (beter opgewassen tegen oververhitting bij langdurig laden).┬á

Heb je interesse?

Schrijf je nu al vrijblijvend in op de groepsaankoop of volg één van onze gratis digitale infomomenten: donderdag 27 oktober en woensdag 9 november. Inschrijven voor de groepsaankoop en de infomomenten kan via www.iok.be/laadpaal, telefonisch via 014 56 27 88 of via team Ruimte & Vergunningen.

Wil je mee beslissen?

De keuze van de firma’s gebeurt door een stuurgroep van mensen die deelnemen aan de groepsaankoop. Wil je deel uitmaken van deze stuurgroep? Duid dit dan aan bij je inschrijving.

Meer info

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten om 40% CO2 te besparen tegen 2030. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2030.be.

Gepubliceerd op  za 15 okt 2022