Gemeente Gemeente Grobbendonk

Heksentocht

Bestel je tickets

Zet je schrap voor de engste dagen van het jaar, want de jaarlijkse Heksentocht is op komst, sluipend en grijnzend. Vorig jaar was de kidseditie een groot succes en dat betekent dat we dit jaar opnieuw in de duisternis duiken. Eens je een ticket hebt gekocht, kan je niet meer wisselen van tijdslot.

Heksenavontuur voor kinderen

Op vrijdag 3 november verandert de omgeving rond De Volle Vaart in een decor van mysterie, speciaal voor de kinderheksentocht. Onze kleine helden zullen in groepjes langs verschillende acts gaan en worden zo ondergedompeld in een griezelverhaal op hun maat. Dit jaar gaat het verhaal terug naar het historische verleden van Grobbendonk. De groepjes vertrekken tussen 18.00 uur en 20.30 uur. Voor en na het vertrek is er nog animatie voorzien. En de ouders? Die kunnen gezellig iets drinken en zich voorbereiden op nog een paar dagen spannende verhalen.

Ouders die hun kleintjes willen begeleiden, mogen een e-mail sturen naar vrije.tijd@grobbendonk.be. Ouders hebben geen ticket nodig voor de kidseditie.

Dwalend in het duister

Zaterdag 4 november staat volledig in het teken van wat ondertussen een legendarisch evenement is geworden. Al jaren boksen onze verenigingen de meest angstaanjagende acts in elkaar en toveren ze het militair domein om tot een spookachtige plek waar 1.000 deelnemers een avond vol spanning en verrassingen zullen beleven.

Je kan tickets kopen vanaf 12 jaar maar schat zelf de moed van de jongste deelnemers in! Eens vertrokken op het domein kan je NIET terugkeren. Dan is het volhouden en blijven griezelen. 

Onze heksentocht is een UiTPAS-activiteit, waarbij je punten kan sparen. Met de UiTPAS met kansentarief betaal je maar 20% van de ticketprijs. Heb je al punten gespaard? Dan kan je deze hier ruilen voor korting.