Gemeente Gemeente Grobbendonk

Het hoofdcommissariaat van de politie in Herentals verhuist vanaf februari 2020

Het hoofdcommissariaat van de politiezone Neteland in Herentals verhuist in de week van 3 februari 2020 van de Molenvest 23 naar de Beukelaer-Pareinlaan 3 te 2200 Herentals. Het hoofdcommissariaat van Herentals en de politieposten van Grobbendonk, Herenthout, Olen en Vorselaar zijn daarom op 3 en 4 februari 2020 moeilijk bereikbaar.

De politie vraagt dan ook om niet dringende klachten of aangiften uit te stellen tot 5 februari 2020. Vanaf dan kan je opnieuw een afspraak maken voor een klacht of aangifte in een van de politieposten of op de nieuwe locatie van het hoofdcommissariaat. Kan je echt niet wachten, dan kan je je wenden tot een andere politiezone.

Voor dringende gevallen kan je uiteraard wel terecht en bel je het noodnummer 101. Onze ploegen zullen je dan verder helpen.

De verhuis van het hoofdcommissariaat van de Molenvest naar de Beukenlaer-Pareinlaan 3 te Herentals is nodig voor de verbouwing van het huidige kantoorgebouw, waarna de politie opnieuw haar intrek neemt aan de Molenvest. De werken duren tot 2022. 

Tot dan kan je voor klachten en aangiften terecht op de politiepost of op het onthaal van het tijdelijke hoofdcommissariaat. Het tijdelijke hoofdcommissariaat is een kantoorgebouw van Mondelez Belgium Biscuits Production bvba naast het koekjesfabriek.

Dirk Van Peer
Eerste commissaris - Perswoordvoerder - Operationele coördinatie
Lokale politie Neteland
Tel.  014/244235
pz.neteland.coordinatie@police.belgium.eu

Gepubliceerd op  do 23 jan 2020