Gemeente Gemeente Grobbendonk

Kermis

Op zaterdag 6 augustus, omstreeks 14u, gaat onze jaarlijkse zomerkermis van start.

Tot en met woensdag 10 augustus toveren we ons Astridplein elke dag om tot een grootse kermis. Het wordt een spetterende kermisweek voor jong en oud! 

Afsluiten doen we met een heus volksfeest. Om 16.00 uur start de laatste dag van onze kermis. Na een paar ritjes op de paardenmolen en meer dan voldoende eendjes gevangen te hebben wordt het tijd om te supporteren.

Retrokoers 

We beginnen om 18.00 uur met onze retrokoers 'Il Coppa Diamante', een retro wielerwedstrijd met verschillende ludieke maar ook waardevolle prijzen. Word jij onze bergkoning of sprintbom? 

Inschrijven retrokoers

Optredens

Om 19.30 uur starten we met een 6-koppige coverband die party muziek brengt van de jaren '70 tot nu. Plug it in verschijnt op ons podium en laat ons anderhalf uur meebrullen.

Om 21.30 uur krijgen we hoog bezoek! We ontvangen De Kreunaers! Neenee, niet de Kreuners maar de enige echte Kreunaers. Deze tribute band is opgericht in 2017 met muzikanten uit Lier en omstreken. Alle hits worden in een energiek jasje gestoken met als doel het podium in vuur en vlam zetten.

Dan schakelen we een versnelling hoger met talent van eigen bodem. Om 23.00 uur neemt de Bouwelse DJ Emillion ons mee de nacht in. Met zijn DJ-sets heeft hij het geschopt tot grote festivals, clubs en zelfs Ibiza. Astridplein, are you ready?

Didiscow sluit ons programma af met een stevige DJ set. Alles eruit, alles los want om 2u maken we een eind aan een topavond!

Animatie 

Gedurende de hele avond, tussen 17.00 en 22.00 uur is er straatanimatie voorzien. De jongens van Racebob hebben er altijd van gedroomd om als een held rond te rijden in een botsauto en meisjes te versieren. Met een supersize flashy botsauto en dreunende disco beats maken ze de omgeving onveilig.

Je vindt ook Kazimir terug op ons plein. Hij komt uit de Oude Wereld en trekt rond op zijn fancy rolwagen die hij heeft uitgerust met het beruchte Rad der Wijzen, een vreemde geluksbarometer en een unieke katapult die klein geluk verspreidt.