Gemeente Gemeente Grobbendonk

Kermis - 9 augustus 2023

Wie augustus zegt in Grobbedonk zegt ook "Retrokoers" en Kermis"

Omcirkel woensdag 9 augustus in je kalender want dan vieren we Grobbendonk kermis.Op de laatste dag van onze zomerkermis bouwen we met iedereen een groot feest samen met de kermiskramen

Om 18.00u bestrijden wielrenners "Il Coppa Diamante". Onze retrokoers is al jaren een grote belevenis. Wie wint de bergprijs of 1 van de tussensprints? Op ons afgesloten parcours strijden mannen en vrouwen, volgens de regels van de retrokoers, voor eeuwige roem! 
Meer info en deelnameformulier vind je op www.grobbendonk.be/retrokoers

Als de winnaars hun prijzen hebben bemachtigd start om 19.00u de Loco Kids Disco op het podium dat je vindt op het grasplein. Jong en minder jong gaan uit de bol op hun optreden want "We like 2 party".

MTOW neemt de DJ booth over om 20.00u en verwend ons een uurtje met de smaakmakers van het moment. Beetje dorst tijdens het dansen? Geen probleem, er staat een groot zomerterras en verschillende eet- en drankstandjes.

Om 21.30 u wordt ons plein overgenomen door een prettig gestoorde partyband. Gekend voor foute outfits en een enorm meezingbare playlist. Nationaal gekende kempenzonen die neerstrijken in onze gemeente.. We hebben over niemand minder dan Band Marginal!
BAMA heeft ondertussen bakken ervaring en gaat er een stevige lap op geven.

Na hun meer dan spetterende optreden sluiten we de avond af met lokale trots Emillion. Hij sluit samen met ons de nacht af tot 01.00u.