Gemeente Gemeente Grobbendonk

Theater Bank Vooruit

Theatergroep Bank Vooruit verzorgt elk jaar een theaterstuk voor het goede doel.
Dit jaar brengen ze het verhaal van "De Legende van Roloc", een spannend mysterie voor kinderen tussen 4 en 12 jaar (en stiekem ook voor de mama's en papa's). 
 
Op 4 april 2024 ontvangen we je graag in De Volle Vaart voor deze familievoorstelling. Alle opbrengsten van de voorstelling en de drankverkoop gaat integraal naar Levensloop Neteland - Stichting tegen kanker.
 
  • Start voorstelling 10.30 uur
  • Deuren open 10.00 uur 
  • Drankjes & chips te verkrijgen aan de toog. 

 

Het verhaal 

Vijf vrienden mogen de oude zolder van een theaterzaal opruimen. Tussen de vele toneelattributen vinden ze een mysterieus dagboek waarin niets staat. Of toch wel? Enkel Floris kan lezen wat er in het dagboek staat. Het dagboek vertelt het verhaal van Roloc die 100 jaar geleden verliefd werd op Violet.
 
Jammer genoeg voelde Violet niets voor Roloc. Roloc werd zo boos hierover dat hij een vloek uitsprak over onze kleurrijke wereld. Elke 100 jaar kan de vloek gedurende 1 dag ongedaan worden gemaakt. Die dag is vandaag.
 
Om de vloek ongedaan te maken, moeten de vrienden terugkeren in de tijd en allerlei opdrachten oplossen. Enkel zo kunnen ze voorkomen dat weldra alle kleuren uit onze wereld verdwijnen.
Lukt het hen om met de hulp van iedereen in de zaal de wereld te redden?
 
Kom samen met Noor, Lena, Floris en Sam het mysterie oplossen en geniet van een heerlijke familievoorstelling met zang, dans en onze huispianist Toon.