Gemeente Gemeente Grobbendonk

Infomarkt herinrichting Langenheuvel - 27 maart

De straat Langenheuvel is een veelgebruikte verbindingsweg voor de andere straten in de wijk. Toch verloopt het verkeer er niet altijd even veilig. Met een aanpassing van de weg verbeteren we de verkeersveiligheid voor fietsers en verhogen we de leefbaarheid en leefkwaliteit.

Samen met de inwoners van de wijk Langenheuvel werkten we de voorbije jaren aan een ontwerp voor een toekomstgerichte en leefbare wijk. We verzamelden de feedback van de bewoners van de wijk op een eerste ontwerp in juni 2023 en deden dat opnieuw op een infomoment in oktober 2023 voor een tweede en aangepast ontwerp. 

Nu nodigen we je graag uit voor de volgende stap in de herinrichting van Langenheuvel. De afgelopen maanden zijn we aan de slag gegaan met jullie suggesties en bezorgdheden. Het definitieve ontwerp is klaar en we tonen het je graag. 

De infomarkt zal plaatsvinden op woensdag 27 maart, van 19.00 tot 21.00 uur in de turnzaal van VBS Klavertje 3 (Dorp 57). Het is niet nodig om je van tevoren in te schrijven; je bent van harte welkom om op elk moment langs te komen en de infomarkt te bezoeken.

Gepubliceerd op  di 19 mrt 2024