Gemeente Gemeente Grobbendonk

Nief Talent

Vorig jaar rolden we in samenwerking met de vrijetijdsdiensten van Neteland een eerste keer Nief Talent uit op het podium. Onze Grobbendonkse trots DJ Reeze mocht het toen opnemen tegen ander lokaal talent uit Neteland. Dit jaar gaan we opnieuw op zoek naar ‘nief’, opkomend talent.

Wat valt er te winnen?

  • De winnaar van de publieksprijs mag deelnemen aan een professionele fotoshoot.
  • De winnaar van de juryprijs krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio in de omgeving.

Ook dit jaar kan je dus je kans wagen en Grobbendonk vertegenwoordigen. Kan je zingen? Heb je een leuke band of zijn jullie hét nieuwe duo? Schrijf je dan voor 14 januari in voor de preselectie op 19 februari 2022 in de Volle Vaart. 

De winnaar van deze preselectie neemt deel aan de finale op zaterdag 2 april in jeugdhuis Kapao in Olen. Daar strijd je samen met de winnaars uit de andere Neteland-gemeente om de titel van ‘Nief Talent’ van Neteland.

Enkele afspraken:

  • Alle muziekgenres (*) (uitgezonderd elektronische muziek) en leeftijden zijn welkom.
  • Wil je meedoen aan de preselectie in Grobbendonk? Dan moet minstens één van je muzikanten in Grobbendonk wonen.
  • Woont één van je muzikanten in Herentals, Herenthout, Olen of Vorselaar en wil je liever aan de preselectie in die gemeente meedoen? Dat kan ook. Elke muzikant of muziekgroep mag slechts aan één preselectie deelnemen.

(*) In 2022 richt Nief Talent zich op alle muzikanten met uitzondering van lokale dj’s. In 2023 wil Neteland dj’s in een apart traject begeleiden. Er wordt dan een wedstrijd op maat georganiseerd.