Gemeente Gemeente Grobbendonk

Nieuw digitaal loket vergemakkelijkt je evenementenaanvraag

Vanaf vandaag werken we met een gloednieuw evenementenloket, waar je sneller en gemakkelijker je evenement kan aanvragen. Het invullen van verschillende losse bestanden - of het vergeten ervan - is dus voorgoed verleden tijd.

Na het aanmaken van je eigen account kan je in slechts 10 stappen je evenement aanvragen. Je ontvangt via mail een bevestiging van je aanvraag.

Eens je dossier is ingediend gaan de collega’s van team Vrije tijd aan de slag met je aanvraag en worden de nodige adviezen opgevraagd (denk aan noodplanning, mobiliteit, …). Eens het college van burgemeester en schepenen je evenement heeft goedgekeurd kan je de toelating, samen met de nodige vergunningen, terugvinden in het evenementenloket.

Organiseer je elk jaar hetzelfde evenement? Dan kan je heel eenvoudig een eerdere aanvraag kopiëren, aanpassen en terug indienen.

Het ontlenen van materiaal en het reserveren van De Volle Vaart verloopt nog niet via het digitaal evenementenloket. Heb je dus uitleenmateriaal nodig of wil je een zaal van De Volle Vaart reserveren, vergeet dit dan zeker niet apart aan te vragen!

We begrijpen dat deze digitale aanpak niet voor iedereen even evident is. Heb je hierover vragen? Wil je graag extra ondersteuning bij het opstarten van je evenement? Dat kan! De collega’s van team Vrije tijd staan voor je klaar en helpen je graag verder op weg. Je kan hen steeds bereiken op 014 50 70 07.

Naar het evenementenloket

Gepubliceerd op  ma 26 sep 2022