Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature: beleidsdeskundige ruimtelijke planning & omgevingsambtenaar

Lokaal bestuur Grobbendonk gaat over tot de aanwervingsprocedure van een (M/V) voltijds contractueel beleidsdeskundige ruimtelijke planning/omgevingsambtenaar (niveau - A1-A3) (BDRP/SITE).

Het lokaal bestuur Grobbendonk staat garant voor een gezonde, groene en aantrekkelijke leefomgeving voor zijn burgers, voor wie hier woont, leeft, leert, werkt of op bezoek komt. Zo voelen mensen zich goed en welkom in onze gemeente. Ons bestuur en onze medewerkers staan voor een deskundige, klantgerichte en betrouwbare organisatie waar iedereen respectvol met elkaar omgaat en samenwerkt en dit op basis van wederzijds vertrouwen en waardering. Samen met onze inwoners zetten we koers naar een schitterende toekomst.

Ben je gebeten door ruimtelijke planning en projecten? Werk je graag aan beleid? Hou je van samenwerken en kan je verscheidene doelgroepen op een wervende manier overtuigen? Hou je van uitdagingen en spreken complexe ruimtelijk-maatschappelijke situaties jou aan? Werk je resultaatgericht? Dan zijn wij naar jou op zoek om ons team te versterken.

Als beleidsdeskundige ruimtelijke planning/omgevingsambtenaar sta je in voor het vormgeven, het uitwerken, het bijsturen en het opvolgen van het ruimtelijke beleid (beleidsplannen, uitvoeringsplannen, verordeningen en uitvoering van projecten) in Grobbendonk. Daarnaast zal je instaan voor het implementeren van diverse beleidsinstrumenten: o.a. het afleveren van omgevingsvergunningen die voldoen aan de regelgevende voorschriften.

Voorwaarden:

  • Houder zijn van ofwel een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli gelijkgesteld met universitair onderwijs.
  • Minstens twee jaar aantoonbare relevante beroepservaring hebben inzake omgeving  en ruimtelijke ordening.
  • De kwaliteitseisen waaruit voldoende kennis van de ruimtelijke ordening blijkt en waarover de aangestelde omgevingsambtenaar moet beschikken  zijn: (1) cursussen stedenbouw, ruimtelijke ordening of ruimtelijke planning gevolgd hebben, wat aangetoond wordt met het betrokken diploma en (2) een relevante beroepservaring inzake ruimtelijke ordening hebben van minstens twee jaar.
  • Beschikken over een rijbewijs B.
  • Slagen in een selectieprocedure (schriftelijk- mondeling en psychotechnische proef)

Wat bieden wij je:

  • Een aangename werkomgeving met fijne collega’s
  • Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van 38.040,85 euro
  • Maaltijdcheques ter waarde van 7 euro, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering.
  • Relevante beroepservaring in de privésector en als zelfstandige kan tot max. 18 jaar in aanmerking genomen worden.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd die 2 jaar geldig blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv, motivatiebrief, een bewijs van 2 jaar relevante beroepservaring inzake omgeving en ruimtelijke ordening, en een kopie van je diploma ten laatste op 30/09/2020 naar het lokaal bestuur Grobbendonk, Boudewijnstraat 4 te 2280 Grobbendonk, of via email naar vera.volckaerts@grobbendonk.be

Hieronder kan je de aanwervingsvoorwaarden en het functie- en competentieprofiel vinden.

Vermeld ook zeker de referentiecode van de vacature.

Gepubliceerd op  ma 31 aug 2020