Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature: beleidsdeskundige patrimonium & openbare werken (B1-B3)

Lokaal bestuur Grobbendonk gaat over tot de aanwervingsprocedure van een (M/V) voltijds (38/38) beleidsdeskundige patrimonium & openbare werken (contractueel-niveau- B1-B3) (BD PAT/SITE)

Het lokaal bestuur Grobbendonk staat garant voor een gezonde, groene en aantrekkelijke leefomgeving voor zijn burgers, voor wie hier woont, leeft, leert, werkt of op bezoek komt.

Intrigeert het reilen en zeilen van bouw-, omgeving-, of wegenisprojecten je en wil je daar zowel op planmatig, technisch als administratief vlak aan bijdragen? Krijg je energie van efficiënt en constructief samenwerken? Zet je graag de puntjes op de i? Werk je resultaatgericht? Dan zijn wij naar jou op zoek om ons team te versterken.

Als beleidsdeskundige patrimonium & openbare werken bied je ondersteuning bij het uitwerken van kwaliteitsvolle en duurzame bouw-, omgeving-, en wegenisprojecten binnen afgesproken budgetten en termijnen via eigen ontwerp of via begeleiding en organisatie met externe actoren. Daarnaast geef je bijzondere aandacht aan een toekomstgericht onderhoud, renovatie en exploitatie van het patrimonium van het lokaal bestuur. Tot slot zorg je voor een correcte en volledige adviesverlening zodat onderbouwde beslissingen kunnen genomen worden in een breed kader

 Voorwaarden:

  • Houder zijn van een bachelor diploma of gelijkwaardig.
  • Beschikken over een rijbewijs B.
  • Slagen in een selectieprocedure (schriftelijk- en mondeling selectiegedeelte).

Wij bieden wij je:

  • Een aangename werkomgeving, met fijne collega’s.
  • Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris: 30.119,3 euro
  • Maaltijdcheques ter waarde van 8 euro, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering.
  • Relevante beroepservaring in de privésector en als zelfstandige kan tot max. 18 jaar in aanmerking genomen worden.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd die 2 jaar geldig blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma ten laatste op 02/12/2020 naar het lokaal bestuur, Boudewijnstraat 4 te 2280 Grobbendonk, of via email naar vera.volckaerts@grobbendonk.be

Uw gegevens worden verwerkt conform ons privacybeleid. Voor meer informatie in verband met de verwerking van uw gegevens verwijzen we naar het privacyreglement op deze website.

De aanwervingsvoorwaarden, de toelatingsvoorwaarden en het functie- en competentieprofiel kan je hieronder raadplegen.

Gepubliceerd op  wo 18 nov 2020