Gemeente Gemeente Grobbendonk

Evaluatiemomenten trage wegen

Grobbendonk kent heel wat mooie, maar vaak ongekende trage wegen. In 2019 ging de gemeente daarom samen met het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete (RLKGN) van start met een project om de trage wegen beter bekend te maken.

Misschien was je wel aanwezig op het infomoment of liep je al een enthousiaste vrijwilliger tegen het lijf die het afgelopen jaar de trage wegen keurig mee in kaart bracht. De gemeente hecht er veel belang aan om in alle fasen van het project rekening te houden met wat er leeft bij de inwoners. Je kan je steentje bijdragen en mee bekijken welke wegen en verbindingen belangrijk zijn voor de schoolgaande jeugd, recreanten, landbouwers en sportievelingen. De fysieke evaluatiemomenten konden in november helaas niet doorgaan. Daarom nodigen we je nu graag uit op één van de twee digitale evaluatiemomenten.

  • Evaluatiemoment Bouwel: dinsdag 2 februari om 19.30 uur
  • Evaluatiemoment Grobbendonk: woensdag 3 februari om 19.30 uur

Inschrijven is verplicht. Dit kan via charlotte.corthals@rlkgn.be of 0472624522. We bezorgen dan, enkele dagen op voorhand, een reminder met de instructies en de weblink.  

  • We werken met Miro. Dit is een gratis digitaal platform. Je kan deelnemen in je webbrowser en hoeft geen app te downloaden.
  • De sessies starten om 19.30 uur en duren ongeveer 1,5 uur. Tip: Start op tijd met het inloggen zo kan je stressvrij starten en mis je zeker niets. Wij staan alvast paraat om te helpen bij eventuele problemen.
  • Kan je er helaas niet bij zijn? Het platform blijft een weeklang online beschikbaar.
  • Ben je niet digitaal vaardig? Laat dit even weten, dan bezorgen wij een evaluatiebundel aan huis.
Gepubliceerd op  ma 11 jan 2021