Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature - medewerker HRM (C1-C3)

Ben je een administratieve duizendpoot? Werk je georganiseerd en accuraat? Ondersteun je graag onze medewerkers en ons team HRM & secretariaat? Dan is deze vacature als medewerker HRM de perfecte uitdaging voor jou!

Het lokaal bestuur Grobbendonk staat garant voor een gezonde, groene en aantrekkelijke leefomgeving voor zijn burgers, voor wie hier woont, leeft, leert, werkt of op bezoek komt. Zo voelen mensen zich goed en welkom in onze gemeente. Ons bestuur en onze medewerkers staan voor een deskundige, klantgerichte en betrouwbare organisatie waar iedereen respectvol met elkaar omgaat en samenwerkt en dit op basis van wederzijds vertrouwen en waardering. Samen met onze inwoners zetten we koers naar een schitterende toekomst.

Als medewerker HRM sta je in voor heel het loopbaangebeuren: van vacature tot uitdiensttreding. Zo ben je verantwoordelijk voor de correcte loonverwerking en personeelsadministratie waaronder het beheer van aan-en afwezigheden, tijdsregistratie,…

Je bent daarnaast aanspreekpunt voor medewerkers en biedt ondersteuning op vlak van rekrutering en selectie. Dit alles samen met je collega's: teamwork makes the dream work!

Voorwaarden:

Vooral heel veel goesting om erin te vliegen! Indien je je motivatie kan staven met onderstaande voorwaarden, komen we snel tot een match!

  • Houder zijn van een diploma van hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig
  • Beschikken over een rijbewijs B
  • Slagen in een selectieprocedure

Wij bieden:

  • Een aangename werkomgeving met fijne collega’s
  • Veel belang aan een goede 'work-life 'balans waarbij je kan werken in een flexibel uurrooster
  • Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van 23.590,55€
  • Relevante beroepservaring in de privésector en als zelfstandige kan tot max. 9 jaar in aanmerking genomen worden
  • Maaltijdcheques ter waarde van 8 euro, fietsvergoeding en hospitalisatieverzekering
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd die 2 jaar geldig blijft 

Geïnteresseerd?

Stuur je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma van hoger secundair onderwijs, ten laatste op 31 augustus 2021 via email naar sofie.van.der.wielen@grobbendonk.be

Het functie- en competentieprofiel kan je hieronder raadplegen.

Uw gegevens worden verwerkt conform onze privacyverklaring-bij-sollicitaties

Gepubliceerd op  vr 16 jul 2021