Gemeente Gemeente Grobbendonk

Fiets de lente in met Bike2School

De lente staat voor de deur, de ideale periode dus om met de fiets, te voet of met de step naar school te gaan. Bovendien kan je met Bike2School sparen voor digitale munten of ‘bucks’ die je kan uitgeven bij lokale handelaars.

Leerlingen die in de week van 13 tot 17 maart 2023 met de fiets, de step of te voet naar school komen, verdienen dubbele bucks. Op deze manier krijgen ze een leuke extra om na de koude winter weer volop te beginnen fietsen, steppen of stappen.   

Maar tijdens deze lanceringsweek van onze Lentecampagne kunnen leerlingen niet alleen extra bucks sparen, ze maken ook kans op hele leuke prijzen voor de klas. Elke klas kan deelnemen door een foto met wat uitleg in te sturen van hun creatieve kunstwerk 'Hoe ziet mijn klimaatvriendelijke droomschool eruit?' Het wedstrijdformulier kan je vinden op www.iok.be/lentecampagne.

7 prijzen worden uitgedeeld door een onafhankelijke jury en 1 prijs is verbonden aan de social media campagne die loopt van 1 tot 17 april. De foto van het kunstwerk met de meeste likes wint ook een prijs.

Dit project werd gerealiseerd met financiële steun van EFRO Vlaanderen GTI Kempen, Vlaanderen en de provincie Antwerpen.

Meer info

Gepubliceerd op  wo 08 mrt 2023