Gemeente Gemeente Grobbendonk

Gezocht: vrijwilliger Rap op Stap

Wil je anderen helpen om fijne vakanties, daguitstappen en culturele activiteiten te ervaren? Dan is Rap op Stap op zoek naar jou!

Rap op Stap is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor dat zich inzet voor mensen met een beperkt budget. Wij geloven dat iedereen recht heeft op ontspanning, avontuur en het verkennen van nieuwe horizonten, ongeacht hun financiële situatie. 

Wat ga je doen als vrijwilliger bij Rap op Stap?

  • Je verwelkomt en adviseert cliënten. Je helpt cliënten bij het plannen en boeken van hun reis, daguitstappen en sport- of cultuuractiviteiten. Met jouw vriendelijke en behulpzame houding bied je ondersteuning en geef je waardevol advies.
  • Je zorgt voor administratieve taken, zoals het verwerken van boekingen, het bijhouden van klantgegevens en het beantwoorden van telefoontjes en e-mails.
  • Als ambassadeur van Rap op Stap draag je onze missie uit en informeer je mensen over onze diensten. Je helpt ons om de bekendheid van Rap op Stap te vergroten, zodat we nog meer mensen kunnen bereiken en ondersteunen.

Wie zoeken we?

  • We zoeken enthousiaste mensen met een hart voor anderen.
  • Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben in de reisindustrie, maar affiniteit met toerisme en het vermogen om met diverse doelgroepen om te gaan, zijn zeker een pluspunt.
  • Je bent geduldig, empathisch en respectvol. Je begrijpt dat elke persoon unieke behoeften heeft en je kunt je inleven in de situatie van anderen. Je helpt hen op een vriendelijke en begripvolle manier.

Ik heb interesse

 
 
Gepubliceerd op  do 11 mei 2023