Gemeente Gemeente Grobbendonk

Grote Prijs Rik Van Looy - 6/07

Op zaterdag 6 juli 2019 wordt de 2de editie van de Grote Prijs Rik Van Looy tussen Grobbendonk en Herentals gereden, een koers voor beloften en elites ter ere van een van de grootste wielrenners aller tijden. Vorig jaar groeide deze wedstrijd uit tot een groot sportief feest. Dit jaar willen we het feest nog groter maken.

DAGPROGRAMMA

Starten doen we rond 12.00 uur op het Astridplein in Grobbendonk. Danny Wuyts (bekend van de Notenclub) zal de GP aftrappen met zijn Human Jukebox, gevolgd door de ploegenvoorstelling. Omstreeks 15.00 uur zal Rik zelf het starschot geven van de 2de GP Rik Van Looy. Dit is meteen ook het startsein voor de activiteiten op de Grote Markt in Herentals. De eerste doortocht van de renners verwachten we enkele minuten voor 18.00 uur op de Grote Markt, in afwachting zal de wielerschool een demo geven en ontvangen we de supporters. Na afloop van de wedstrijd en podiumceremonie zal Belle Perez er om 19.00 uur nog een feestje aan breien met Fiesta Perez. Afsluiten doen we met dj Bex.

KOM ONS TEAM VERSTERKEN

Heb jij een wielerhart en wil je meehelpen aan het welslagen van deze wielerhoogdag voor de Kempen? We kunnen nog helpende handen gebruiken, zowel in de startzone op het Astridplein in Grobbendonk als aan de aankomstzone op de Grote Markt in Herentals. We bieden alle medewerkers een hapje en een drankje en daarbovenop storten wij voor elke medewerker van jouw vereniging/club een medewerkersvergoeding van 20 euro in de clubkas. Uiteraard krijg je er ook de beleving van de sfeer en de waardering van Rik Van Looy bij! Dus, heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Alleen of met een groep vrienden? Contacteer ons via medewerkers@gprikvanlooy.be of op het nummer 0476 98 28 70 en zeg erbij naar welke taken jouw voorkeur uitgaan: tapper, steward, opbouw/afbraak,...

Alvast bedankt, en sowieso tot zaterdag 6 juli!

Het Grote Prijs Rik Van Looy team

Gepubliceerd op  di 11 jun 2019