Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature - Beleidsdeskundige Ruimtelijke planning/Omgevingsambtenaar

Lokaal bestuur Grobbendonk gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 2 jaar voor de betrekking van een voltijds contractueel beleidsdeskundige ruimtelijke planning/omgevingsambtenaar (niveau - A1-A3) via aanwervingsprocedure - REF BLRP/SITE.

Het lokaal bestuur Grobbendonk staat garant voor een gezonde, groene en aantrekkelijke leefomgeving voor zijn burgers, voor wie hier woont, leeft, leert, werkt of op bezoek komt. Zo voelen mensen zich goed en welkom in onze gemeente. Ons bestuur en onze medewerkers staan voor een deskundige, klantgerichte en betrouwbare organisatie waar iedereen respectvol met elkaar omgaat en samenwerkt en dit op basis van wederzijds vertrouwen en waardering. Samen met onze inwoners zetten we koers naar een schitterende toekomst.

Ben je gebeten door ruimtelijke planning en projecten? Werk je graag aan beleid? Hou je van samenwerken en kan je verscheidene doelgroepen op een wervende manier overtuigen? Hou je van uitdagingen en spreken complexe ruimtelijk-maatschappelijke situaties jou aan? Werk je resultaatgericht? Dan zijn wij naar jou op zoek om ons team te versterken.

Meer info: https://www.grobbendonk.be/beleidsdeskundige-ruimtelijke-planningomgevingsambtenaar 

Gepubliceerd op  ma 14 okt 2019