Gemeente Gemeente Grobbendonk

Ontspanningsnamiddag voor senioren met Micha Marah en Connie Neefs - 19/03

De seniorenadviesraad organiseert met medewerking van het lokaal bestuur Grobbendonk een ontspanningsnamiddag voor alle senioren uit de gemeente met een optreden en koffietafel op dinsdag 19 maart 2019 in De Volle Vaart van 14.00 tot 16.30 uur (met 30 min pauze).

Geniet van het programma ‘Lang zullen we leven’, gebracht door Micha Marah en Connie Neefs over alles wat er in het leven te vieren is: van 1 tot 100 jaar, verjaardagen, huwelijk, zilveren en gouden jubilea. Nummers over jong zijn, vertrouwen op je ouders, zoeken naar je eigen weg, verliefd zijn, trouwen, kinderen en kleinkinderen en ouder worden. ‘Lang zullen we leven’ is een klasseproductie, lichtvoetig met aangepaste beelden in een vintage sfeer.

Na het optreden kan er rustig nagepraat worden aan de koffietafel rond 16.30 uur.

Deelnameprijs: slechts € 7!

Senioren die aangesloten zijn bij een seniorenvereniging schrijven in bij de verantwoordelijke van hun vereniging. Senioren uit de gemeente die niet aangesloten zijn bij een vereniging kunnen terecht op de dienst vrije tijd (3° verdieping gemeentehuis) of tel. 014 50 70 07 tot uiterlijk 12 maart 2019. Bij inschrijving ontvangen de deelnemers een deelnamekaart die verplicht is bij het betreden van de zaal.

Met dank aan het lokaal bestuur Grobbendonk voor de financiële en logistieke steun!

Gepubliceerd op  di 05 mrt 2019